tereni.bg - Намери терен

За нас

Какво е tereni.bg?

Когато се опитваш да организираш хора, с които да спортуваш, се налага да звъниш на няколко места, за да намериш свободно игрище. Идеята на tereni.bg е намирането на терен да става с няколко натискания на мишката. Онлайн. В един сайт.

Кои сме ние?

Ние сме екип от хора на възраст между 25 и 30 години. Работим в сферата на електронната търговия и разработката на web-приложения. Вложихме това, което знаем в tereni.bg, защото вярваме, че можем да бъдем полезни на много хора.

Защо само в София?

Защото трябва да започнем от някъде. Надяваме се да стигнем и до населените места, в които има дори само един спортен комплекс. Работим за това.

Ами абонаменти?

Повечето комплекси са готови да предложат атрактивни отстъпки при предварително плащане за по-дълъг период от време или сключване на договор. Можем да съдействаме за намирането на най-доброто предложение.

Отказване на резервации до седем дни предварително

Ясно ни е, че понякога не можеш да предвидиш всичко. Дали ще е лошо време, грип или нещо друго, винаги има какво да провали перфектната ти организация. Затова tereni.bg ти позволява да откажеш предплатената си резервация до 7 дни преди ползването, за което ще ти върнем парите.

А какво, ако остават по-малко от седем дни?

Тогава се свържи с нас отново. Ще се постараем да намерим кой друг да ползва резервирания от теб час. Ако това се случи, той ще плати вместо теб.

Защо никъде няма телефон за контакт?

tereni.bg е онлайн. Целта ни е да избегнем нуждата от телефони, когато става дума за нещо, което може да се свърши онлайн. Времето, което спестяваме от разговори по телефона можем да инвестираме в онлайн развитието на проекта. Ако все пак е много належащо да се свържете с нас по телфона, звънете ни на 08 TERENI BG (т.е. 08 837364 24).

Измерено от tereni.bg

Измерено от tereni.bg "Всички игрища са 20 на 40 метра. И всички са добре осветени."

За много от тях това наистина е така. Но за кои? И как да го разберем преди да сме запазили час?

tereni.bg се опитва да отговори на тези въпроси. На страниците на някои от игрищата ще видите този печат. Това са игрищата, на които наш представител е извършил измервания. Измерваме много неща: игрището, наказателното поле, вратите. Дори мерим осветеността на игрищата във вечерните часове.

Прогноза за времето

В графиците на всички комплекси има прогноза за времето. Смятаме, че е много полезна, когато избираш време за игра. Благодарение на услугите на wunderground.com можем да я вградим в сайта.

Накратко

Искаме да ти помогнем в организацията. Искаме да бъдем полезни. Свържи се с нас, за да ни дадеш тази възможност.